Hosted WinKompas

Når du vælger en hosted WinKompas-løsning hos House4it, slipper du fremover for at holde servere og systemer kørende. I vil altid være kørende på den nyeste version af WinKompas, der er til rådighed og alle virksomhedens applikationer og data bliver opbevaret i vore driftssikre datacentre. Der er tænkt på det, der gør din hverdag lettere – fra stabile og hurtige internetforbindelser, virusbeskyttelse, elektronisk adgangskontrol, overvågning, køling og nødstrøm til løbende opdatering af systemsoftware og backup af systemerne.

Det lille økonomisystem med de store muligheder

Målet i hverdagen er altid at udnytte virksomhedens ressourcer optimalt – og derigennem skabe størst mulig fleksibilitet. Én af vejene til målet er WinKompas, som bl.a. giver din virksomhed:

Fleksibilitet

WinKompas tilpasses let og enkelt ethvert behov. WinKompas kan f.eks. beregne salgspriser på varer ud fra mange kriterier, ikke blot de traditionelle vare/debitor beregninger, men med let anvendelige prislister og individuelt aftalte priser og rabatter.

Høj ydeevne

Uanset virksomhedens størrelse, leverer WinKompas hurtigt og effektivt den nødvendige information til at skabe overblik over virksomhedens økonomi.

Driftssikkerhed

Stor arbejdsglæde ved lette og overskuelige skærmbilleder, giver let og fejlfri betjening. Brug af åbne standarder og Microsoft SQL-server, gør WinKompas særdeles hurtig og sikker i drift.

Effektivitet

Alle arbejdsgange i WinKompas er let tilgængelige i nemme og overskuelige skærmbilleder. Der er mange funktioner til let og overskuelig indlæsning af data fra løn- og banksystemer, samt leverandørers prisdisketter. Det er også muligt at klistre data fra et regneark direkte ind i kassekladden eller lagerkladden, og automatisk få sat momskoder og andre oplysninger på.

Økonomisk drift

De mange automatiserede funktioner til f.eks. oprettelse af mange ordrer, overførsel af fakturaer til PBS, udbetaling til kreditorer med eksport til bankprogram og meget mere, gør at WinKompas giver store tidsbesparelser i det daglige arbejde.

WinKompas Udvidelser

Til WinKompas tilbydes en række specielle moduler og brancheløsninger. Ens for disse systemer er, at de er med til at forenkle faktureringen og sikre at kunden betaler alt, der er brugt på opgaven af både tid og materialer.

Tidsregistrering

Lavet til firmaer, som tilbyder konsulentbistand. Med denne løsning kan man fakturere den tid, der reelt er brugt på kunden. Samtidig kan man på en nem og enkel måde udsende månedsfaktura.

Vandværk

Et abonnementssystem der tager højde for de specielle forhold, der gør sig gældende for vandværksdrift (afgifter, forbrugsafregning m.m.).

EDI

Elektronisk ordremodtagelse som leverer ordrerne direkte i WinKompas. Dermed spares kostbar tid til indtastning af ordrer og giver mulighed for hurtig ordreafvikling.

Tilbage til hosting