Introduktion

Når du besøger vores website, indsamles  automatisk oplysninger, som bruges til besøgsstatistik. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet hvilke informationer, der indsamles, deres formål og med tredjeparter de deles.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende dine devices, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan IKKE have skadeligt indhold, som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning

Hvis du sletter eller blokerer cookies, risikerer du at websitet ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Google Analytics
Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i forskellige omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang til indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller er kunde hos os.

Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, din tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og eventuelle betalingsoplysninger i forbindelse med online køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod hændelig eller ulovlig sletning, offentliggørelse, tab og forringelse af dine oplysninger – og for at sikre, at de ikke kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og registrere køb og betalinger, samt til at kunne levere de services, du efterspørger, f.eks. fremsendelse af nyhedsbreve. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om dit brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til statistik og målretning af annoncering. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan  til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at kræve, ,at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: support@house4it.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

House4IT
Kokholm 1A
6000 Kolding
CVR. nr. 34 07 62 27
Telefon: 70 21 47 00
Mail: support@house4it.com